3 Mayıs 2012 Perşembe

İlk His Nakli Gerçekleşti

Geçirdiği ağır ilişki sonrası hayatı kararan Bir Çeşit Ben Antakya'da gerçekleşen tedavisinden döndü. Tedavinin, geleceği için oldukça faydalı olduğuna inandığını belirten Bir Çeşit Ben, tedavi sürecinden sonraki değişiklikleri anlattı.

Bir Çeşit Ben, dışardan oldukça odun görünen ancak aşık olduğunda gözü başka hiç bir şey görmeyen, hayatını yok sayan gururlu bir Türk genci idi. Geçirdiği ağır ilişki sonucu dengesi bozulan Bir Çeşit Ben, anıları görmezden gelerek Antakya'da 10 günlük bir tedaviye girdi ve Türkiye'de ilk his naklini yaşayan insan olarak tarihe geçti. Hislerini, aşık olmayı bekleyen genç yetişkin insanlara naklettiren Bir Çeşit Ben şu an için oldukça rahat olduğunu belirtti. Tedavinin sonuçlarının oldukça başarılı olduğunu belirten grup üyeleri ise Bir Çeşit Ben'deki değişiklikten memnun. Bir Çeşit Ben ilişki öncesinde platonik ve karamsar; ilişki sırasında güvensiz, agresif ve mani-depresif hallerde iken tedavi sonrasında daha rahat bir hale gelmişti. Tedaviden sonra hisleri yok olan Bir Çeşit Ben, hayatında kimseyi istemez hale geldi, algıları kapandığından dolayı kimseyi kesemez oldu, filmlerdeki çiftlerden bile nefret etmeye başladı. Şu an kendisine flört eder tarzda imalarda bulunan lise arkadaşlarını anlamazdan gelmeye bile uğraşmıyor, büyük lokma yiyip büyük konuşmamaya özellikle dikkat ediyor.

His nakli için tedaviye girmek isteyen aşk gazisi arkadaşları için soruları cevaplayan Bir Çeşit Ben tedavi sonrası yapılmaması gerekenlerden bahsetmeyi ihmal etmedi. "Tedaviden sonraki ilk günlerde aşık oldukları ve hayatlarını mahvettiğine inandıkları kişiden özellikle uzak durmaya çalışmalılar. Onla herhangi bir yere gitmek, yakınlarında olmasına izin vermek ve ilişkileri hakkında konuşmak tedavilerini kötü etkileyecektir.Özellikle fiziksel temas (saçlarınıza dokunması, yanınıza oturması vs.) kesinlikle onları kötü etkiler, bunlardan uzak dursunlar" diyen Bir Çeşit Ben halinden şu an memnun olduğunu açıkladı. :D:D

4 yorum: