11 Haziran 2012 Pazartesi

Allah'ın Sopası Yokki Kafana İndirsin


Bir Çeşit Ben bir ara her şeyi önceden sezip, olay olup bittiğinde "Aaa ben böyle olursa diye düşünmüştüm biliyomusun" der olmuştu. Sonra kendilerince Bir Çeşit Ben'in 3 harflileri var falan diye bir şaka konusu çıkarmışlardı. O geceyse şaka bir anlamda gerçeğe dönmüş gibi hissetti.

Bir Çeşit Ben bir kaç gündür her yerinin ağrıdığından şikayet edip duruyordu. O gece malum sosyal paylaşım sitesine bir durum güncellemesi yaptı. " Yine dejavular başladı. Kalp gözüm mü açıldı... Ölücek miyim" falan filan. Sonra bunu yazmasının üstünden iki saat geçmedi ki ağrıları şiddetlendi. "O da artık inada gerek yok ağrı kesiciye beyaz bayrağı çekeceksin" diyerek mutfağa yöneldi. O an tüm gücünü kaybedip yere düşüverdi. Sesi duyan ve kızlarının baygın yerde yattığını gören Peder ve Hocaanım bir korkuyla Bir Çeşit Ben'i hastaneye götürdüler.

Hastanede 2 şişe serumu mis gibi damarlarına indiren Bir Çeşit Ben hastane odasında oldukça eğlendiğini farketti. Yattığı yerden geleni gideni kaçanı göçeni izliyordu. Başlı başına bir dizi odasıydı orası.Doktorlar dizisinin neden bu kadar tutulduğu belliydi. Odaya önce Suriye sınırında yaralanan bir adamın geldiğini haber aldı. Adamı ameliyat edip getirdiler. Sağolsun Suriyeliler maddi manevi her şekilde savaşı böyle böyle Türkiye'ye de yaşatıyorlardı. Sonra trafik kazası geçiren bir genç, ailesi ve polis amcalar bastı odayı. Bir ara Bir Çeşit Ben'in çaprazında yatan ve sürekli kusan genç kendine geldi. Bir Çeşit Ben ilk başta 'Yazık yaa' diye acıdığı gencin çenesiz bir tip olduğunu gördü. Daha fenası kafasından 40 türlü hastalık yakıştırdığı gencin meğer içmekten kafayı bulduğunu ve bu yüzden o halde olduğunu öğrendiğinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Hastaneden sabahın 4ünde dönebilen Bir Çeşit Ben ve Peder güç bela uyumaya çalıştılar. Tansiyonunda bir değişiklik bile bulunamayan Bir Çeşit Ben bu durumun dalga geçtikleri 3 harflilerden olduğunu hayal etti. Yine iş başındaydılar. Ya da çok dalga geçince Allah sopasını indirivermişti kafasına....Sonraki gün yataktan çıkmadı ve kardeşlerine büyük bir zevkle 'Aaah başım dönüyo bir su ne iyi olurdu' işkenceleri etti :D

2 yorum: