9 Mayıs 2012 Çarşamba

İnişli Çıkışlı Hallere Devam

Bir Çeşit Ben ve Geveze barıştılar. Anlaşmalı barışmaları sonrası üç gün boyunca Bir Çeşit Ben beklediği gibi bir sevgiliye sahip olduğunu hissetti. İlgili haller, romantizmler falan. Mutluydu ve sürsün istiyordu. Korkulara yer yoktu.

O üç gün her şey güzeldi. Geveze'nin göbek bağının birlikte kesildiği düşünülen arkadaşı Gamsız bile ilişkileri için güzel yorumlar yapıyordu. Evdaşların bir problemi yoktu. Kimse depresyonlarda değildi. Varyemez Pembe Kafa da kendince eğlenmenin yollarını buluyordu ve Bir Çeşit Ben'le arası normaldekinden iyiydi. Bu ara Varyemez Pembe Kafa ve Bir Çeşit Ben saçmalamakta doruk noktasındaydılar. Saçmalığın dibine vuruyor, süpper ötesi eğleniyorlardı :p

Yaz gelmiş bahar şenlikleri başlamıştı. Dokuz Eylül bu yıl Murat Boz'u getirmişti şenliklere. O gün Bir Çeşit Ben kolunda Geveze'si ile konserde çok güzel bir şekilde eğlendi. İçi rahattı. Bir Çeşit Ben çok mutluydu, yüzünde koccaman bir sırıtma vardı. Farketti ki onun bu başbaşa hale ihtiyacı vardı.

Ama ikisinin de ağzında yine "son" kelimesi vardı. Bir Çeşit Ben ve Geveze o gece kendilerince yine sinir bozucu bir konuşma yaptılar. Bir Çeşit Ben de fevrilik yapıp "olmuyo tamam bitirelim" dedi. Geveze de altta kalmayıp hiç söylemediği kelimeyi söyledi: "Bitti."

O gün ikisindeki somurtmuş hali de gören Varyemez Pembe Kafa sordu durdu. Bir Çeşit Ben de anlattı. Varyemez Pembe Kafa dinledi dinledi sonra da ikisinin aslında birbirine alıştığını ve bir şeyleri oturttuğunu söyledi. Ona göre iyi bir çiftlerdi, birbirlerinin isteklerini yapmaya çalışıyorlardı. Ama ikisi de fevriydi. Bir Çeşit Ben de bunun farkındaydı. Geveze ve Bir Çeşit Ben ilk zamanlardan beri bu dilini tutamama halinin, ani çıkışların aslında ikisinde de olduğunu düşünüyordu.

O akşam Şebnem Ferah'ın konseri vardı ve Geveze yurttan arkadaşlarıyla gidecekti. Bir Çeşit Ben nolacağını bilmiyordu ama düşünmek de istemiyordu...


3 yorum:

  1. Yahu, o kadar mutluyken ne oldu şimdi??
    İki inatçı keçi misiniz nesiniz?
    Biri, bir çeşit keçi işte
    Diğeri geveze keçi :-)
    Sarılın barışın bakiiim. Aaaa...
    Aşıklar deli, gibi hale bak!
    Olmuyo ama..

    YanıtlaSil
  2. :D di mi yaaa..
    haklısın..
    bakalım nolcak işte :)

    YanıtlaSil
  3. nolacağı var mı olan olmuş zaten.. Yakın arkadaşınızın bilmemesi de üzücü bir durum ama neyse.. :)

    YanıtlaSil