23 Mart 2013 Cumartesi

Bu Kavgalar Boşuna Le Bu Kavgalar Boşunaa

Bir Sörvayvır Efsanesi Daha
Survivor denen garip yarışma bilmem kaçıncı kez başlamış bulunmakta tv sevenler.. Hayatımda belki iki bölümünü seyrettiğim bu program hakkında yazmadan edemeyeceğim :)

Yine bir ünlüler adası bir de gönüllüler adası var elimizde. Ünlülerde Ümit Karan ve Dağhan Külegeç dışında bir kişi bile ünlülükten nasibini almamış.Yani tanımıyorum :) Yamuk ağzıyla Kavak Yelleri'nde bir ölüp bir dirilen Dağhan sempatik halleriyle programa ayrı bir can katmış.
Bir de her iki adaya da yabancı bayanlar alınmış. O garibimler de kime laf yetiştirecekse...Dertlerini anlatmak için işaret dilinden falan yararlanıyorlar.

Ama asıl bahsetmem gereken kişi Gönüllülerden Duygu.. Televizyonu açtığım anda önündeki gruba "Her oyunun hesabını benden çıkarıyorsunuz!" diye bağıran haliyle karşılaştım ilk önce. Sonra ağlayan bir Fatmagül girdi kadraja. Meğersem onu da Duygu ağlatmış orayı kaçırmışım. Duygu durmak bilmedi. Mustafa denen sarışın ve saftirik görünümlü çocuğa bağırıp durdu. O da alttan alıp duruyordu. Duygu her lafı üstüne alınıp bağırmaya devam etti. Mustafa'yı ağlattı. Mustafa da ağlamayı gururuna yedirememiş olsa gerek "Defol ya germe bizi" diye bağırmaya başladı. Sonra bir ara "götürün şunu burdan" dedi bir tanesi. Aboo sen misin bunu diyen.. Duygu kuyruğuna basılmış kedi gibi yine başladı "Sen kimsin de bana böyle dersin?!" diye. Gider gibi olurken geri döndü grubun yanına. Fatmagül de "Yine geliyor bu kadın ya" diye köyün delisinden şikayet eder gibi sızlandı..(Bu benim gülme krizine girdiğim andır)

Sonra Duygu kenara çekilip olanlar hakkında röportaj vermeye başladı. Ve ilk defa suçu kendinde buldu :
"Sinirlerim çok bozuldu. Daha önce hiç davranmadığım şekilde davranıyorum" 

E anacım madem bunu biliyon niye millete de öyle demiyon diye isyan etmeden duramadım.

Sonra Bozok denilen dağ adamı kılıklı adam Duygu'nun sesine dayanamaz hale gelip ortamı bi geriverdi.Duygu da damardan girmeye çalışıp
"İşte tartışmalarımız hep böyle çıkıyor. Benle uğraşmayın, ben zaten gitcem" dedi. Bozok'sa kati kanaatini söyleyip
"Gerizekalısın sen..Evet gerizekalısın" diyordu.

Survivor harika gerilimleriyle beni güldürmeyi başardı. Açken insanlar benim gibiler aslında. Bu gerilimlerin hepsi açlıktan yani. Zaten onlar da durmadan "Biz çok açız.Modum düştü modum çıktı" diyip duruyorlar. Ben bu gerilime bayıldım yaa :)

4 yorum:

  1. Yazını okurken çok güldüm. :D

    YanıtlaSil
  2. Beğenmene sevindim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de izliyorum ya merak ediyorum valla. Ama Acun'un gayet raiting bazlı tavırları bilerek Duygu'nun elenmesine engel olması, insanları kandırması deli ediyor beni.

    YanıtlaSil