24 Eylül 2012 Pazartesi

Sıradan Hayatımızda Küçük Sırlar Dizisi Çekenler

ŞİMDİ SADECE HAYAL ET:

Eskiden en yakın arkadaşım dediğin bir kız var.. Aradan zaman geçiyor bu kızın çocukluk arkadaşıyla en yakın arkadaş olmaya kalkıyorsun.. Kızı da dışlıyosun..

Zaman geçiyo.. Kız da biraz saftirik ya geliyo hala her şeyini sana anlatıyo... Erkek arkadaşını anlat anlat bitiremiyo.. Büyük aşk ya onlarınki.. Ama kız kararsız güvenmeli mi güvenmemeli mi.. Günlüğünü falan okutuyo sana..Daha ne özeli varsa işte..

Zaman yine geçiyo.. Bu kız senden kopuyo.. Haber falan alamıyosun... O eski erkek arkadaşı olan çocukla çıkmaya başlıyosun... Demiyosun işte ayıp olur mu falan.. Ama için de öyle çok rahat değil.. Çocukla ilgili bişiler paylaşıosun bir yerlerde ses yok.. Yorumlar atıyosunuz 'aşkımlı canımlı' ses yok... Gözüne girdiremedin ya olayı... Kıza mesaj atıosn 'Biz çıkıyoruz sorun olmaz' dimi... Az değilsin biraz da işte...Kız da umursamaz davranıyo..

Zaman yine geçiyo.. Kızı görüyosun.. O elinden almaya çalıştığın en yakın arkadaşla...Gülüyolar falan..

Zaman geçiyo.. Yolda görüyosun kızı... Gözlerini deviriyo... Dayanamayıp mesaj atıyosun. Zaten çıkmanıza da ses çıkarmamıştı artık içindekileri dökmeli sana karşı...
"Niye bana öyle baktın" 
Kız :
"ben seni tanımıyorum.. kendini önemseme... benim sennle konuşacağım bişi yok... mesaj atma" falan diyo...

Sen de alıyosun gazı, başlıyosun yazmaya:
"Sen unutamamışsın benim sevgilimi... Kuyruk acın var senin... Çok da meraklıydım sana"  saydırıyosun...

O kız tabi içinden deliye dönüyo.. Seni görse bir kaşık suda boğmıcak, o kaşığı burnundan sokup ağzından çıkaracak...Ama cevap atmıyo... Al sana Küçük Sırlar-2...

3 yorum:

  1. daha neler oluyor hayatta kucuk sirlari bile geride birakabilecek

    YanıtlaSil
  2. E o da doğru... Yavaş yavaş öğretiyolar işte :p

    YanıtlaSil
  3. :) boşver ya. o kız ya çok salak ya çok saf ya da çok şerefsiz zaten

    YanıtlaSil