20 Şubat 2011 Pazar

Gitmeye Sayılı Zaman Kala


*Bloog annem duymasın ama ben yine grip oluyorum galiba :'( Tabiki aynı hastalık replikleri baş ağrısı, nefes alamama, huysuzluk.. off..

*Aslında huysuzluğumun tek sebebi hasta olmaya başlamam değil. Gidecek olmamın da büyük etkisi var. İzmir'e yani.. 2 gün sonra gidicem. Valiz davası, eksikler için alışveriş stresi ve bir çok sinir bozucu olaya başladık yine. Bir ay nasıl geçti naptım nettim anlamadım doğrusu. Biliyorum bir değil üç ay tatil olsa yine yetmicekti bana.. Ama ne bilim yaa.. Neden kimse giderken etkilenmiyor da ben bu kadar etkileniyorum onu bilmiyorum ya neyse...

*Ama güzel bişiler de oldu bu arada. Düün yepyeni bi telefonum olduuu.. C3 içimde kaldı ama dokunmatiğim oldu. Sonunda bizim külüstür de tarihe karıştı :) Bu yeni teknoloji harikası miniğim sayesinde (tmm teknoloji harikası kısmı bi abartı olabilir ama kendi açımdan yorumluyorum :)) yurtta daha az sıkılacağımı umuyorum..

*Maalesef İzmir'de sana daha az iç dökebilicem blog. Ama yazılarım daha yoğun olacak merak etme.. Orda yapacak pek bişi olmasa da (yurtta sıkılmak ve okulda sıkılmak gibi) gezdiğim yerleri falan anlatmaya çalışıcam her fırsatta...

12 yorum:

  1. geçmiş olsun.
    bak yine de güzel şeyler oluyor bak hayatta. telefon gibi.
    yurtta okulda sıkılıyorsundur ama arkadaşların vardır sanırım. gezersin işte. bol konser filan :)

    YanıtlaSil
  2. tşk ederm.. aynen dediğin gibi gezip tozcaz artk bahar da gelio bunu fırsat bilcez :)

    YanıtlaSil
  3. Biz yine seni takip edeceğiç, gölgen gibi..

    YanıtlaSil
  4. mimledim seni :)

    YanıtlaSil
  5. 1 Yıl önceye kadar 3310 kullanıyodum :D sen gene şanslısın. Neyseki 1 yıllık birikimimden sonra Corby wifi alabildim. Mutluyum :))

    YanıtlaSil
  6. @deep: ay çok mutlu oldum mim ödül falan:)) biraz komik olcak ama ben nasıl onlara nasıl ulaşacağımı nasıl yapcağımı hiç bilmiyorum açıkçası.. geç mi kaldım acaba artık geçti tarihi falan dersen şaşırmam.. :))

    @rockunzel: aynı şekilde senin de mimin için nasıl yapılır bilmiyorum ama çok tşk ederm :)

    @adını yazmayı başaramadığım son yorum yapan arkadaşım :D :3310dan corby e geçiş baya ii olmuş ya sen de şanslısın bnce.. bi yıl da olur yani nolcak :p:)

    YanıtlaSil
  7. daha sonraki ödülleri, mimleri yaparız. bloguna az giriyorsun galiba. :)

    YanıtlaSil
  8. @deep: eet maalesef bilgisayar bulamadığmdan pek giremiyorum..

    YanıtlaSil