2 Ocak 2013 Çarşamba

Uğur musun Uğursuz musun 13

Bir Çeşit Ben yeni yıla Gezgin'in evinde girdi. Ancak yeni yıl ona şanssızlıklarıyla 'merhaba' dedi.


O gün Bir Çeşit Ben sabahın bir vakti uyandı. Gözündeki şişliklere baktı öylece. Sonra hiç moralini bozmadan kahvaltısını yapıp kuaförüne gitti. Kuafördeki kız tüm yavaşlığı ve rahatlığıyla "Canı sıkıldığında kendini kestiğini" anlattı. Bir Çeşit Ben o an içinde "Banane ulaaan bananee!" diye baas bas bağıran sesin ağzını tıkayıp kıza en samimi haliyle yardımcı olmaya çalıştı.

Eve geldiğinde Evdaşlarıyla hangi elbiseyi giymesi gerektiği konusunda yoğun bir konuşmaya daldı. Siyah elbisede karar kılan ev ahalisi bir kez de elbiseyi üzerinde görmek istediler. "Git giy gel bakim" ler daha sonra "Hadi bi de takılarını tak da görelim"e dönüştü. Defalarca giyilip çıkarılan elbisenin çok yakıştığı konusunda herkes hemfikirdi.

Ancak tüm hazırlıklar bittikten sonra... Bir Çeşit Ben elbisesini tekrar giydi, makyajını yaptı. Ve gerilim müziğini kulaklarında duyar gibi oldu...Dırım dırım dırım "Hiiiiii" Kızların viyaklamaları sonucunda elbisesinin önünde kocaman bir leke olduğunu gördü. Lavaboya dayanmıştı, orada da çamaşır suyu vardı falandı filandı...O an Bir Çeşit Ben için goool sesleri vardı, film kopmuştu.

Gecenin geri kalan kısmında bu ilk şanssızlığı unutmaya çalıştı ve eğlenmeye baktı. 2013 ona en güzelinden bir hoşbulduk deyivermşti. Şanssızlıklar devam etti.. Fotoğraf çekilme olayına geldi sıra. Bir Çeşit Ben ve Geveze ikinci kez fotoğraf çekileceklerdi. Makine bozuldu., pil bulunamadı. Bir Çeşit Ben umutsuzluklardan umutsuzluk seçti.
Ama sonra dans müziği başladı. Geveze'siyle dans etmeye başladılar. Göz göze...Tam da hayallerindeki gibi...Bir Çeşit Ben o an tüm şanssızlıkları unuttu. Geveze vardı, kim ne der demeden dans ediyorlardı ilk defa...İlk defa vıcık vıcık çiftlere dönüşmeden ama alabildiğine sahiplenerek herkesin içinde yanyanaydılar..O gece Bir Çeşit Ben başka hiç bir şeyi takmamaya çalıştı. Geveze için şükretti... Ve tüm yılın o kadar mutlu geçmesini diledi.

4 yorum:

  1. umarım yeni yıl sana tüm dileklerini gerçekleştirme fırsatı sunar :) mutlu yıllar :)

    dipnot: ufak tefek şanssızlıklar olur takma kafana;)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim umarım senin de tüm dileklerin gerçek olur :)

    YanıtlaSil
  3. Vay be. 2013 hepimizin yanından sevginin ve sevgilinin sadığını eksik etmesin diyelim öyleyse. Geveze iyidir. Elbise için üzgünüm domestos rastgele dökülmemeliymiş tecrübe edinmiş olduk :D

    YanıtlaSil
  4. :) amiiin amin.. oldu artık napalım şanssızlıklar oluyormuş işte :)

    YanıtlaSil